cruise-vanuit-rotterdam

Cruises vanaf Rotterdam

Is het jouw droom om een cruise te maken? Deze droom ligt binnen handbereik doordat veel cruises vertrekken vanuit Rotterdam. Er zijn veel verschillende rederijen en schepen die vanuit Rotterdam vaarroutes hebben. Wil je weten welke bestemmingen je met een cruise vanaf Rotterdam kunt bezoeken? Dat zijn er een hoop en daarom vind je hier de beste vaarroutes voor een cruise vakantie als je uit Rotterdam vertrekt. 

Noorse Fjorden 

Razend populair vanuit Rotterdam is een cruise naar de Noorse fjorden. Na vertrek uit Rotterdam is het één dag op zee varen voordat je Noorwegen bereikt. Er zijn veel verschillende fjorden in Noorwegen. Met een cruise die het Geirangerfjord passeert zit je zeker goed, want dit is één van de mooiste fjorden van Noorwegen. Naast fjorden bezoek je ook leuke Noorse kuststeden zoals Stavanger, Kristiansand en Oslo.  

Noordkaap 

Wil je met een cruise richting het noorden nog nét iets verder gaan dan de Noorse fjorden? Dan kun je vanuit Rotterdam een cruise beleven naar de Noordkaap. Je bezoekt dan naast het zuiden van Noorwegen ook het noorden van dit land met Trondheim en Hammerfest. Wellicht zie je met een beetje geluk het Noorderlicht vanaf het dek! 

Noordwest-Europa

Met een cruise hoef je niet perse héél ver weg voor een mooie vaarroute. Zo kun je aan de noordwestkant van Europa veel steden bezoeken met een cruise vanuit Rotterdam. Bij steden zoals het Duitse Hamburg, het Engelse Southampton, het Franse Le Havre en het Belgische Zeebrugge gaat het cruiseschip voor anker. 

Oostzee 

Ook de Oostzee is een mogelijkheid voor een cruise vanuit Rotterdam. Rondom de Oostzee bezoek je steden zoals het statige St. Petersburg, het verrassende Tallinn, het Finse Helsinki, de Zweedse hoofdstad Stockholm en het Deense Kopenhagen met enorm veel bezienswaardigheden. Met een cruise over de Oostzee ben je vrijwel iedere dag in een ander mooi land! 

IJsland en Groenland 

Heb je weleens gehoord dat je vanuit Rotterdam op cruise kunt naar IJsland en Groenland? Deze cruise staat in het teken van de prachtige natuur van het hoge noorden. Onderweg kom je onder andere ijslandschappen tegen. 

Middellandse Zee

In plaats van het vliegtuig kun je ook met een cruise naar de Middellandse Zee! Iedere cruisedag bezoek je een andere stad in een ander land. Zo stap je van boord in Lissabon, Gibraltar, Palma de Mallorca en Venetië. Deze populaire steden zijn een verademing voor iedere cultuurliefhebber!

Transatlantische cruise

 Wil je écht een te gekke cruise maken en heb je daar even de tijd voor? Kies dan voor een Transatlantische cruise. Deze cruise vertrekt uit Rotterdam naar New York in Amerika. Je doorkruist de Transatlantische Oceaan en kunt tijdens de zeedagen gebruik maken van alle faciliteiten op de cruise. Met een cruise all inclusive verveel je je geen moment!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *