Bedrukte bidons: dé giveaway van 2022!

Kleine bedrijven en startups hebben meer uitdagende taken dan grote bedrijven. Deze bedrijven hebben bijvoorbeeld een beperkt marketingbudget. In plaats van geld uit te geven aan dure advertenties, kun je een bidon bedrukken of promotionele producten weggeven aan klanten. Veel mensen noemen ze op maat gemaakte bidons, die een betaalbare marketingtool zijn geworden voor organisaties en bedrijven van elke omvang. Deze gepersonaliseerde bidons hebben vele maten, stijlen, materialen en kleuren. Je kunt ze dus voor verschillende doeleinden gebruiken, ook als weggevertje bij bedrijfsevenementen.

Waarom zijn bedrukte bidons beroemd?

Een van de redenen waarom bedrukte bidons van Promofit de beste weggever zijn, is veelzijdigheid. Dit product is perfect voor iedereen. Het is bijvoorbeeld beroemd onder degenen die meer aandacht besteden aan het milieu. Deze flessen zijn herbruikbaar en minimaliseren plastic afval. Bovendien hebben alle mensen water nodig en dragen ze waterflessen om gehydrateerd te blijven. Hier is nog een reden. Mensen zijn dol op aangepaste bidons omdat deze ideaal zijn voor elke gelegenheid, inclusief zomerpicknicks, school, reizen, sportevenementen, woon-werkverkeer en nog veel meer.

Hoe krijg je bedrukte bidons?

Je kunt aangepaste bidons voor verschillende doeleinden gebruiken, waaronder promotionele producten en persoonlijke weggeefacties. Eerst moet je de maat en andere details kiezen. Deze omvatten patronen, prints en kleuren. De volgende stap is om de fles te graveren met een boodschap of naam om een ​​zakelijk tintje te geven. Het belangrijkste is om een ​​betrouwbare drukkerij te vinden. Werken met professionals zorgt voor de beste en meest bevredigende resultaten. Dit bedrijf moet jarenlange ervaring en een goede reputatie hebben.

Kiezen voor variatie in bedrukte bidons

In overleg met een drukkerij kun je beschikbare soorten vergelijken. De meest cruciale overwegingen zijn de maten en materialen. Je moet kiezen op basis van persoonlijke voorkeuren. Er zijn enkele aanbevolen keuzes, zoals roestvrij staal, aluminium, glas en herbruikbaar plastic. Elk heeft een andere duurzaamheid en prijs.

Andere cruciale informatie over bedrukte bidons

Veel mensen vragen zich af ​​hoe duur aangepaste bidons zijn. De prijs is afhankelijk van het materiaal, de maat en de hoeveelheid. De meeste drukkerijen hanteren een minimum bestelling voor kopers. Het is meestal zo weinig als 12 bidons. Er is goed nieuws. Bedrukte logo’s, namen en letters zijn vaatwasmachinebestendig zolang je alleen het bovenste rek van de vaatwasser gebruikt. Met de hand wassen is de beste keuze als je de opdruk wilt behouden. Met bovenstaande informatie besef je al snel dat bedrukte bidons ideaal zijn als giveaway!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *