Hoe zorg je ervoor dat jouw gebit stralend wit is?

Je gaat als Rotterdammer met regelmaat naar de tandarts om je gebit gaaf te houden. Het is voor de meeste mensen belangrijk om een mooie glimlach te hebben. Je voelt je zelfverzekerder als je schitterende tanden hebt, en bovendien laat je zien dat je jouw lichaam goed verzorgt. Nu is het helaas zo dat de ene persoon van zichzelf wittere tanden heeft dan de ander. Daar doe je simpelweg weinig tegen. Maar er zijn talloze andere factoren die meespelen en jouw gebit donkerder kunnen maken. Hoe kan je jezelf hiertegen beschermen? Daarover lees je hier meer.

Waardoor wordt je gebit donkerder?

Hoe wit je gebit is, wordt onder andere bepaald door leeftijd. We zijn allemaal slachtoffer van het ouderdomsproces, daar is helaas niets aan te veranderen. Een andere factor waar we wel invloed op hebben, is onze voeding. In veel van de producten die we tot ons nemen, zitten namelijk kleurstoffen die de tand indringen en donkerder maken. Dan is er ook nog aanslag van het tandvlees. Hierbij verkleuren je tanden doordat je bijvoorbeeld koffie, thee of wijn drinkt, of intensief rookt. Maar op welke manier kan je jezelf verzekeren van een mooie, brede glimlach met witte tanden?

Tanden laten bleken

Wellicht de meest voorkomende methode om je gebit witter te krijgen, is door je tanden te laten bleken. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, je kan het bijvoorbeeld zelf thuis doen. Maar het effect zal dan klein zijn, en bovendien loop je onnodig risico’s. Het beste laat je jezelf helpen door een specialist. De methode waarmee het meest succes wordt geboekt, is door middel van bleekgel en een bleeklamp. Je krijgt dan een mondspreider in je mond, waardoor je gehele gebit wordt blootgelegd. Zodoende kunnen al je tanden goed bereikt worden en weet je zeker dat de bleekgel overal wordt aangebracht. De bleekgel gecombineerd met de krachtige bleeklamp zorgen ervoor dat je al resultaat ziet binnen enkele uren. Wil je een snelle, professionele behandeling, dan kan dit bij WitGebit Nederland.

Opletten

Je kunt het best eerst kijken naar de ervaringen van andere klanten, en daarna pas een behandeling starten. Als er veel positieve ervaringen op social media worden gedeeld, mag je er sneller vanuit gaan dat de specialist betrouwbaar is. Ook garantie op het resultaat is belangrijk. Je wil tenslotte wel precies krijgen wat je wordt aangeboden!

Bron: Witgebit Rotterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *