Boekhouder Rotterdam online zzp-boekhouder

Boekhouder Rotterdam online zzp-boekhouder

Boekhouder Rotterdam verzorgt uw volledige zzp-boekhouding. Wij staan zeven dagen per week   voor u klaar. Uiteraard zijn we op de hoogte van de laatste fiscale voordelen die u kunt behalen. U betaalt bij ons een vaste bedrag van  80,- euro exclusief btw per maand exclusief BTW (960 euro per jaar). Wij verzorgen uw hele boekhouding. En u kunt alles digitaal aanleveren.

Online boekhouder

Online boekhouden voor de ZZP’er. Start gratis met de online aanlevering van uw boekhouding en bespaar tijd. Uw voordeel: kennis van boekhouden is niet noodzakelijk. Als u kunt mailen en een scanner heeft dan komt het goed. Met Online boekhouden scant u de inkoopfacturen en mailt u ook de verkoopfacturen en het mt-940-bestand van uw zakelijke bankrekening. Elke ZZP’er kan het. Ook u.  Online boekhouden bespaart u tijd en geld. U hoeft geen duur maandelijks abonnement te betalen en wij zorgen ervoor dat uw boekhouding wordt geprofessionaliseerd

Wat doet boekhouder Rotterdam

Boekhouder uit Rotterdam  verzorgt elk kwartaal uw digitale boekhouding. Uit alle boekingen komt een overzicht van het grootboek, crediteuren, debiteuren, ook bank en de balans. Elk kwartaal dienen wij de aangifte omzetbelasting -btw- in. Wij zijn op de hoogte van de laatste wet en regelgeving. Daardoor kunnen we u tijdig adviseren over investeringen.

Boekhouder in Rotterdam na 17.00 uur bereikbaar

Rotterdam is een snel groeiende havenstad die veel zzp’ers aantrekt. De afgelopen tien jaar is de stad enorm gegroeid op culinair en uitgaansgebied.Deze zzp’ers – starters of al gevorderde zzp’ers- kunnen ook na 17.00 uur bij ons terecht. Wij weten dat veel zzp’ers overdag werken en wij zijn ook in de avond bereikbaar.

Boekhouder Rotterdam online zzp-boekhouder

Fiets van de zaak

Onze kracht is persoonlijke begeleiding en advies-op-maat. Dat doen wij via blogs op onze website. En die delen we via Twitter, Facebook en LinkedIn. Zo zijner tips over de auto, investeringsaftrek, meewerkaftrek, de for en over bijvoorbeeld de fiets van de zaak. Omdat Rotterdam steeds drukker wordt. Is de bereikbaarheid in de binnenstad met de tram en de fiets waarschijnlijk sneller dan met de auto. Daarom attenderen wij de zzp’er ook op de fiets van de zaak. Goed voor uw gezondheid en ook belastingtechnisch zeer slim. Ook als u opdrachten in de stad heeft. U hoeft niet de hoge parkeergelden te betalen, denkt aan het milieu en krijgt de btw op aankoop van uw fiets terug.

Belastingvoordeel

Het belastingvoordeel. Boekhouder te Rotterdam geeft u een rekenvoorbeeld. “Aan de aankoop van een fiets op de zaak zit een groot fiscaal voordeel. Als u een fiets koopt € 1.000 exclusief btw, dan komt daar € 210 btw bovenop. Aan de kassa rekent u het totaalbedrag van €1.210 euro af. De btw kunt u als zzp’er verrekenen met de omzetbelasting die u moet betalen. De resterende € 1.000 euro staan als activa op de balans. In vijf jaar tijd wordt dit afgeschreven als bedrijfskosten.” Al met al levert dit een voordeel van zo’n 40 procent op. De fiets waarvoor u in de winkel  €1.210 voor heeft betaald, kost u op die manier netto slechts € 600. Is dat voordelig.

Contact Boekhouder in Rotterdam

Zoekt u een zzp-boekhouder in Rotterdam, bel dan met 06-13936399. Of mail naar info@zzp-boekhouder.nl voor een kennismaking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *