TOUR DE ROTTERDAM. SCHRIJF JE NU IN!

Op 25 juni is de zesde editie van Tour de Rotterdam en ook nu is het de organisatie weer gelukt om verrassende routes uit te zetten. Fietsen door een wisselende omgeving, een verzorgde pauzeplaats en zelfs fietsreparatie! Deze dag is het helemaal voor je geregeld.

Erasmus MC – Tour de Rotterdam biedt voor elke fietser leuke en afwisselende routes. Fietsen met de kinderen of kleinkinderen, toeren op eigen tempo of mee- fietsen in een groot peloton over afgezette wegen: het kan allemaal!

Fiets mee met één van onderstaande tochten:

  • Pelotonstocht 140 km
  • Vrije Toertocht 135 km, 105 km of 80 km
  • Recreatietocht 45 km of 25 km

WEES ZEKER VAN DEELNAME EN SCHRIJF JE NU IN!

 

Met deelname aan Erasmus MC – Tour de Rotterdam heb je niet alleen een gezellige dag. Je steunt ook meteen het goede doel!

 

Fiets diabetes de wereld uit!
Diabetes is de meest voorkomende chronische ziekte in Nederland. Wetenschappers van het Erasmus MC hebben aangetoond dat één op de drie mensen diabetes krijgt en de helft van de Nederlanders het voorstadium van deze ziekte bereikt. De ziekte en het voorstadium ervan geven een sterk verhoogd risico op hart- en vaatziekten, blindheid, nierziekten en dementie. Meefietsen met Erasmus MC – Tour de Rotterdam is niet alleen goed voor je eigen gezondheid, het draagt ook bij in het onderzoek naar diabetes.

MEER INFORMATIE VIND JE OP DE WEBSITE VAN ERASMUS MC – TOUR DE ROTTERDAM.