Online supermarkten in Rotterdam

Het zal je niet verbazen dat ook in Rotterdam een hoop ontwikkelingen gaande zijn rondom online boodschappen doen. Daar waar iedereen vroeger nog zelf naar de supermarkt ging om de producten te kopen, bestellen steeds meer rotterdammers hun boodschappen online. Albert Heijn, Coop, Plus en de Deen zijn hier voorlopers in. Je kunt daar in de webwinkel al heel veel artikelen bestellen en laten thuisbezorgen. Zelf afhalen is ook een mogelijkheid. De kosten van bezorging variëren tussen de € 2,- en € 7,- per bestelling. De servicekosten voor afhalen zijn gemiddeld zo’n €2,50. Je bespaart er wel een hele boel tijd mee!

Online supers bezorgen in Rotterdam
Rotterdam heeft met zijn 600.000+ inwoners en toeristen natuurlijk veel supermarkten. In Zuid-Holland is de supermarktdichtheid überhaupt erg hoop. Er zijn ook veel kleine supers (to-go) langs drukke wegen en in het centrum. Vooral toeristen maken hier veelvoudig gebruik van. Mensen met een drukke baan, gezin of hobby’s kunnen baat hebben bij online boodschappen doen. Op die manier hoef je zelf niet de auto in, een parkeerplek te zoeken ergens in Rotterdam, om vervolgens zelf de boodschappen te doen. Je plaats online een bestelling, kiest een bezorgmoment en betaald je artikelen achteraf bij de bezorgers. Makkelijk kan het niet. Via de A4, A12, A20 of A29 rijden er elke dag bezorgauto’s om zo snel mogelijk verse boodschappen aan huis te leveren!

Waarom boodschappen bestellen?
Wat veel mensen niet weten is dat de prijzen op internet soms nog voordeliger zijn dan in de lokale supermarkt. Vaak zijn de folderaanbiedingen ook geldig in de webshop. 1+1 gratis koopjes of 3 halen 2 betalen vind je ook gewoon online. In Rotterdam is meer dan genoeg te kiezen. Kijk daarvoor op boodschappenspot.nl. Deze website maakt inzichtelijk welke winkels er in Rotterdam zijn gevestigd, welke bezorgen en wat de kosten hiervoor zijn. Je vind alle info direct op de pagina boodschappen bezorgen Rotterdam. Vul je eigen adres / postcode in om alle foodwinkels in de buurt te spotten!

Voor openingstijden kijk op Openingstijden.nl

Eén gedachte over “Online supermarkten in Rotterdam

Reacties zijn gesloten.